Δωρεάν Μεταφορικά

2in1 Εφαρμογές καταγραφής και διαχείρισης του Σακχαρώδη Διαβήτη

 

 

 

H πρώτη Ελληνική διαδικτυακή εφαρμογή καταγραφής, διαχείρισης και αρχειοθέτησης των αποτελεσμάτων μετρήσεων γλύκοζης στο αίμα (in vitro). Η εφαρμογή συνεργάζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα φορητά διαγνωστικά συστήματα γλυκόζης στο αίμα 2in1 και με την εγγύηση της UroCare.

Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης εφαρμογής από την εταιρεία μας, στόχο έχει να προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο επαγγελματίας υγείας αλλά και ο σακχαροδιαβητικός ασθενής, προκειμένου να επιτυγχάνονται εύκολα και αξιόπιστα οι στόχοι επιπέδου σακχάρου καθώς και η βέλτιστη απόδοση της παρεχόμενης θεραπείας. Η προσιτή τεχνολογία των συστημάτων 2in1 επιτυγχάνει την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, παρέχοντας την δυνατότητα άμεσης 24ωρης καταγραφής και παρακολούθησης των διακυμάνσεων της νόσου από τον θεράπων ιατρό σε πραγματικό χρόνο, μέσω διαδικτύου.

Προσιτό και εύκολο περιβάλλον διαχείρισης. Ο χρήστης-ασθενής καταγράφει μέσω συγκεκριμένων επιλογών τις καθημερινές του μετρήσεις καθώς και επιπλέον πληροφορίες που απαιτεί ο αυτοέλεγχος από τον θεράπων ιατρό του ή την μονάδα υγείας που τον παρακολουθεί (Νοσοκομείο, Κλινική, Ιατρείο κλπ). Οι μετρήσεις καταχωρούνται άμεσα και είναι διαχειρίσιμες από την υπεύθυνη μονάδα υγείας του.

Άμεση προσβασιμότητα. Επίβλεψη των μετρήσεων με οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Καταφραφή και Στατιστικοί δείκτες. Γραφήματα εξέλιξης και διακύμανσης των αποτελεσμάτων μετρήσεων καθώς και ομαδοποίησή τους, ανάλογα με τα επιλεγμένα φίλτρα αναζήτησης.

 

 

2in1smart

 

Inrange app

 

2in1micro

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.