Νέα - Προσφορές

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 Μοναδικά προνόμια και ανταποδωτικό πρόγραμμα για τους χρήστες των διαγνωστικών μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για νας σας ενημερώσουμε!

 

 
 
 
 
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Η Ένωση Διαβητικών Νομού Πιερίας σε συνδιοργάνωση με το Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας διοργανώνει εκπαίδευση πρώτων βοηθειών σε άτομα με σακαχαρώση διαβήτη την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 στην οδό Π.Πατρών Γερμανού 27 στην Κατερίνη.
Η εταιρεία μας θέλοντας να συνδράμει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι διασώστες-νοσηλευτές του Ε.Κ.Α.Β. καθώς και η Ένωση Διαβητικών Νομού Πιερίας συμμετέχει ώς χορηγός της εκδήλωσης. 
 
07/10/2016

Η εταιρεία μας, επίσημος χορηγός του αθλητικού ομίλου πετοσφαίρισης ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ, δίνει για μία ακόμη φορά δυναμικό παρών, τονίζοντας μέσα από τον αθλητισμό τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, της κοινωνικής αλληλεγγύης και του υγιούς πρωταθλητισμού.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και πολλές νίκες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2!

Γνωρίστε την ομάδα και παρακολουθείστε την πορεία της, στο παρακάτω link

http://www.opathperseas.weebly.com/

 

06/11/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ για το Σακχαρώδη Διαβήτη. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CAPSIS HOTEL

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» διοργανώνει ημερίδα, με σκοπό την συνεχή ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη καθώς και την πρόληψη και εκπαίδευση τόσο αυτών, όσο και του γενικού πληθυσμού.
Αρχικά, θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις γλυκόζης με μετρητές
2in1 στο κοινό και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου.

Το προσωπικό της UroCare και τα διαγνωστικά καιν αναλώσμα 2in1 θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να τα αξιολογήσετε και να τα γνωρίσετε!