Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Εταιρείας μας, UroCare ΤΣΑΚΑΛΟΥ Ι.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  www.2in1smart.gr, που  εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας, των ακόλουθων Όρων Χρήσης.

Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.2in1smart.gr αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους.

Η χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει αποδοχή των παρόντων όρων. Ενδέχεται οι όροι να τροποποιούνται περιοδικά. Συνεπώς, ελέγχετέ τους κατά διαστήματα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει την αποδοχή των όρων που τυχόν έχουν αλλάξει.
Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες, μη διστάσετε να μας απευθύνετε τις ερωτήσεις σας μέσω e-mail, στη διεύθυνση: info@2in1smart.gr ή από τη φόρμα επικοινωνίας.

Προσωπικά Δεδομένα
Η εταιρία μας συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα

α) Σε περίπτωση παραγγελίας.
β) Σε περίπτωση εγγραφής στο δικτυακό μας τόπο για είσοδο μέλους.

Οι πληροφορίες αυτές είναι:
Ονομα - Επώνυμο - Διεύθυνση - Τηλέφωνο - Ε-mail - Ταχυδρομικός Κώδικας - Περιοχή - Πόλη - Χώρα

Αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και αποστολή των αγορών σας. Η εταιρεία μας δεσμεύετε να μην προβεί σε καμία περίπτωση σε πώληση ή ενοικίαση προς τρίτους των δεδομένων αυτών και θα χρησιμοποιούνται νόμιμα, σύμφωνα με την Νομοθεσία Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όλα σας τα δεδομένα καταχωρούνται σε servers τα οποία έχουν Κωδικούς Πρόσβασης και όλα τα απαραίτητα συστήματα προστασίας. Μόνο ένα άτομο από την εταιρεία μας έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία.

Τιμοκατάλογος
Στο site μας οι τιμές είναι ΜΟΝΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ. Επικοινωνήστε μαζί μας για ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.

Έξοδα αποστολής ΔΕΝ χρεώνονται. 

Το www.2in1smart.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

Online αγορές
Στην περίπτωση online αγορών, επιβεβαιώνοντας το δελτίο παραγγελίας σας, δηλώνετε την δεσμευτική σας ενέργεια ενδιαφέροντος αγοράς των επιλεγμένων προϊόντων. Η αγορά ενός προϊόντος έχει νομική ισχύ με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου από τον πελάτη.

Τρόποι Αποστολής - Μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή-παράδοση σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ COURIER

Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ακύρωση Παραγγελίας
Το www.2in1smart.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα με e-mail στο info@2in1smart.gr

Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.